Poznáme víťazov súťaže o svadbu v Sobášnom paláci a vyhlasuje sa ďalší ročník

V bratislavskej Inchebe sa na svadobnom veľtrhu  v piatok 3. februára 2012 konalo vyhodnotenie II. ročníka súťaže Svadobný dar palatína Turzu o realizáciu svadby v priestoroch Sobášneho paláca v Bytči. Návšteva vytypovaných kultúrnych pamiatok Slovenska spojená so signovaním Mapy Poklady múzeí Žilinského kraja bola hlavnou myšlienkou aj druhého ročníka súťaže. Z pätnástich súťažiacich párov ju splnili všetky. Do samotného zlosovania bolo zaradených štrnásť párov. Snúbenecký pár, toho času žijúci mimo Slovenska, zo súťaže na poslednú chvíľu odstúpil. Šťastie sa napokon usmialo na slovensko-taliansky pár Gabrielu Závodská a Paola Porzia  a snúbencov zo Žiliny Luciu Kolárikovú a Milana Vršanského, ktorí sa do súťaže zapojili už po druhý raz. „Chceme sa poďakovať organizátorom súťaže aj za to, že sme prostredníctvom nej získali nielen krásny priestor pre uskutočnenie našej svadby, ale zároveň sme  spoznali krásy Slovenska, mnoho úprimných a dobrých ľudí a domov si odniesli nezabudnuteľné zážitky,“ povedala Lucia Koláriková, jedna z víťazných budúcich neviest.
Okrem možnosti usporiadať si svadbu v Sobášnom paláci v Bytči víťazi dostali ďalšie benefity ako svadobná kytica či relaxačný pobyt. „Keďže myšlienka súťaže, ktorej odmenou za spoznávanie krás našej krajiny, je svadba v luxusných priestoroch Turzovho paláca sa stretla s pozitívnymi odozvami, práve na svadobnom veľtrhu v Bratislave sme vyhlásili ďalší ročník tejto súťaže. Pravidlá sa nemenia, bližšie informácie sa snúbenci, ktorí túžia mať svadbu v Sobášnom paláci v Bytči v roku 2013, dozvedia na webovej stránke Považského múzea v Žiline,“ dodal Boris Schubert, riaditeľ Považského múzea v Žiline.
Organizátorom II. ročníka Svadobný dar palatína Turzu je Žilinský samosprávny kraj, Považské múzeum v Žiline a Svadobné štúdio Škerák Bratislava.

Scroll to Top