Mikuláš prišiel aj do Múzea dopravy

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy v Žiline pripravilo pre deti (a ich rodičov) jazdu historickým motorovým vláčikom Hurvínek na sobotu,
5. decembra 2015, pri príležitosti sviatku sv. Mikuláša.

Zo železničnej stanice Žilina bude o 13.30 hod. vypravená jedna vlaková súprava s predpokladaným príchodom do Rajeckých Teplíc o 14.05 hod. Odchod Hurvínka zo železničnej zastávky Rajecké Teplice je naplánovaný na 15.40, príchod do Žiliny na hlavnú stanicu bude asi o 16.10 hod.

„Okrem jazdy historickým vláčikom ponúkneme cestujúcim návštevu stálej expozície v múzeu dopravy, ukážeme im funkčné prístroje, modelovú železnicu a predstavíme detský kútik„ povedal historik Peter Šimko z Považského múzea v Žiline.

Do múzea dopravy sa s deťmi historickým motorovým vláčikom povezie aj Mikuláš, čert a anjelVstupné za jazdu vlakom sa bude uhrádzať priamo vo vlaku – vstupenka má jednotnú cenu 3 € na osobu od 6 rokov. Vstupné zahŕňa obojsmernú jazdu motorovým osobným vlakom Hurvínek v smere Žilina – Rajecké Teplice a späť, vstup do múzea dopravy a mikulášske prekvapenie pre deti. Kapacita Hurvínka je obmedzená na približne 100 osôb. Vstupenky je možné rezervovať priamo cez e-shop na webovej stránke Považského múzea – https://pmza.sk.sk/produkt/rezervacia-mikulas-v-muzeu-dopravy/ alebo na čísle 0918 737 653. Rezerváciu je možné stornovať do 4. decembra, 8.00 hod. Pri on-line rezervácii je návštevník povinný si vytlačiť objednávkový formulár, ktorý mu bude vygenerovaný v mailovej schránke, ktorej adresu zadal. Objednávkovým formulárom sa preukáže pri nástupe do vlaku, kde na základe toho bude môcť uhradiť príslušné vstupné na podujatie.

VŠETKY REZERVÁCIE SÚ OBSADENÉ.

Scroll to Top