Oslavy Sviatku práce v areáli Budatínskeho hradu + FOTOGALÉRIA

Konfederácia odborových zväzov Slovenskej republiky (KOZ SR) a Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) pripravili na nedeľu 1. mája 2016 v areáli Budatínskeho hradu oslavy Sviatku práce. Sprievodným programom podujatia bude aj pokus o zápis do databázy slovenských rekordov.

V programe vystúpila známa heligonkárka a speváčka Vlasta Mudríková, populárna a známa skupina Kandráčovci a kapela V8 band.

Podujatia v areáli Budatínskeho hradu sa zúčastnil i komisár Slovenských rekordov, pretože v rámci sprievodného programu sa uskutočnil pokus o zápis do databázy rekordov SR „Bozkávanie pod čerešňou“. Na pokuse o vytvorenie slovenského rekordu sa spolupodieľala aj firma ADACOM progatec, s.r.o., ktorá zabezpečila „pergolu s vetvičkami čerešne“ pre všetky bozkávaniachtivé páry, ktorých bolo 247.

Ďalšími sprievodnými aktivitami v rámci podujatia bolo vystúpenie sokoliarov Falconarii, policajných kynológov a preventistov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline (KR PZ ZA). S ukážkami svojej techniky potešil Hasičský a záchranný zbor SR (HaZZ SR) najmä najmladších návštevníkov podujatia. Pre návštevníkov sú pripravené rôzne atrakcie, súťaže, prezentácie tradičných remesiel a zručností.

FOTOGALÉRIA

 

 

 

 

Scroll to Top