Svadobný dar palatína Turza – výsledky žrebovania

Do šiesteho ročníka súťaže o Svadobný dar palatína Turza sa prihlásilo 12 snúbeneckých párov, z ktorých všetky splnili podmienky potrebné na zaradenie do žrebovania. Dva víťazné páry sme vyžrebovali v piatok 12. februára 2016 o 12.00 hod. na najväčšom slovenskom Svadobnom veľtrhu v Incheba Expo Bratislava. Vyžrebovanými pármi šiesteho ročníka súťaže o zorganizovanie svadobnej hostiny v Sobášnom paláci v Bytči sú:

Ivana Imrišková a Rastislav Formánek a Barbora Vondrášková a Pavel Beháň.

Výherné dvojice získavajú okrem možnosti realizácie svadobnej hostiny v zrekonštruovanej renesančnej pamiatke, ktorú má v správe Považské múzeum v Žiline v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, aj bonusy – víkendový pobyt v Hoteli Gold Terchová a 25 % zľavu na kvetinovú výzdobu od Barča Dekor Bytča.

Podmienkou na zaradenie snúbencov do žrebovania bola návšteva všetkých expozícií Považského múzea v Žiline a zároveň aspoň jednej expozície v každom ďalšom múzeu v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja (Oravské múzeum P.O.H. v Dolnom Kubíne, Liptovské múzeum v Ružomberku, Kysucké múzeum v Čadci). Návšteva jednotlivých expozícií musela byť zadokumentovaná do mapy „Poklady múzeí Žilinského kraja“, ktorá je dostupná v pokladniciach všetkých expozícií múzeí v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Žrebovanie výhercov súťaže o Svadobný dar palatína Turzu
Scroll to Top