Dračie dni

Dračie dni sú rozprávkový festival pre celú rodinu. Konať sa bude 14. a 15. augusta v areáli Budatínskeho hradu v dvoch vstupoch. Organizátorom je občianske združenie Smoleničan, ktoré pozýva do sveta drakov, víl a odvážnych rytierov, v ktorom ožijú tie najkrajšie legendy.

Návštevníci sa môžu tešiť na originálnu rozprávku s profesionálnym hereckým obsadením, ktorá sa nezaobíde bez aktívnej účasti návštevníkov. Tí prídu na pomoc hlavným hrdinom  v náročnej úlohe tohto leta – uchrániť dračie vajíčko pred intrigami lúpežného rytiera Zloboja. Len s pomocou detí sa z neho napokon môže vyliahnuť malý dráčik! Popri rozprávke čaká záujemcov aj bohatý sprievodný program v podobe divadielok, výcviku rytierov a ďalších zábavných aktivít. Celý festival budú zároveň sprevádzať remeselné jarmoky. 

Vstupenky je možné zakúpiť aj online na www.draciedni.sk.

Parkovisko pred areálom bude uzatvorené, odstavné parkovisko sa bude nachádzať na starej ceste smerom na Tepličku nad Váhom.
Do areálu hradu (teda aj do parku) bude možné vstúpiť cez hlavnú bránu a bránou od sútoku len so vstupenkou na podujatie.
Hrad bude otvorený od 9.00 do 16.00. Vstup na podujatie nezahŕňa vstup do hradu, lístky na prehliadku sa kupujú osobitne v pokladni hradu.
Scroll to Top