Mikuláš v Múzeu dopravy

VYPREDANÉ!!! Lístky sa už nedajú kúpiť, všetky miesta sú obsadené. Ďakujeme za Váš záujem a tešíme sa na Vás. 

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa po dvoch rokoch môžu opäť tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach, kam sa v sobotu 3. 12. chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi.

Historický vozeň M131.1443 zvaný Hurvínek a vozeň M 152.0160 vyrazia zo železničnej stanice v Žiline o 15.20. V cene spiatočného lístka v sume 5 eur je aj prehliadka Múzea dopravy a stretnutie s Mikulášom, anjelom a čertom. Tí budú na návštevníkov čakať už od 15.30. Stretnúť s nimi sa tak môžu aj deti, ktoré nebudú cestovať vlakom. Mimoriadny historický vlak príde do Rajeckých Teplíc o 16.00 a späť do Žiliny pôjde o 17.40. Cestujúci tak budú mať dostatok času na prehliadku expozície a mikulášsky program. Rodičia môžu svojim ratolestiam vopred objednať balíček v sume 5 alebo 10 eur, ktorý im Mikuláš odovzdá priamo v múzeu.

„Tešíme sa, že v našom múzeu zase privítame Mikuláša a najmä všetky nedočkavé deti. Radosť v ich očiach je pre nás tým najkrajším zážitkom z celého podujatia. Preto veríme, že ich príde čo najviac a Mikuláš sa poteší ich básničkám či pesničkám,“ dodáva správca Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach Peter Šimko.

Počet lístkov aj balíčkov je obmedzený, preto je nutné zaobstarať si ich vopred do 30. 11. 2022 a nebude možné kúpiť ich vo vlaku či v múzeu.

Lístky v predpredaji (deti do 3 rokov zadarmo) na: https://pmza.sk/kategoria-produktu/vstupenky-na-podujatie-mikulas-v-muzeu-dopravy/  

Záujemcovia si môžu pre svoje deti objednať balíček v hodnote 5 alebo 10 eur, ktorý je nutné objednať vopred na linku: https://pmza.sk/kategoria-produktu/vstupenky-na-podujatie-mikulas-v-muzeu-dopravy/

Cestovný poriadok

Žilina                                   odchod 15.20

Žilina -Záriečie                  odchod 15.25

Žilina- Solinky                   odchod 15.29

Bytčica                                odchod 15.32

Lietavská Lúčka                odchod 15.35

Rajecké Teplice                 príchod 16.00

 

Rajecké Teplice                 odchod 17.40

Lietavská Lúčka                odchod 17.58

Bytčica                                odchod 18.02

Žilina-Solinky                    odchod 18.06

Žilina-Záriečie                   odchod 18.11

Žilina                                   príchod 18.15

Plagát v plnej veľkosti TU

Scroll to Top