Mikuláš v Múzeu dopravy

!!VYPREDANÉ!!

Podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy je vypredané. Radi by sme vás upozornili, že predaj lístkov ani mikulášskych balíčkov na mieste prebiehať  NEBUDE.


V nedeľu 3. 12. 2023 sa do Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi! Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa môžu tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach.

 „Tešíme sa, že v našom múzeu opäť privítame Mikuláša a najmä všetky nedočkavé deti. Jeho historické sane, ktoré sú v múzeu vystavené po celý rok, budú plné balíčkov so sladkosťami a ovocím. Mikuláš sa poteší detským básničkám a pesničkám,” dodáva správca Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach Peter Šimko.

Historický vozeň M131.1443 zvaný Hurvínek a vozeň M 152.0160 vyrazia zo železničnej stanice v Žiline o 15.25. V cene spiatočného lístka v sume 7 eur je aj prehliadka Múzea dopravy a stretnutie s Mikulášom, anjelom a čertom. Tí budú na návštevníkov čakať už od 15.30. Stretnúť s nimi sa tak môžu aj deti, ktoré nebudú cestovať vlakom. Mimoriadny historický vlak príde do Rajeckých Teplíc o 16.00 a späť do Žiliny pôjde o 17.45. Cestujúci tak budú mať dostatok času na prehliadku expozície a mikulášsky program. Rodičia môžu svojim ratolestiam vopred objednať balíček v sume 5 alebo 10 eur, ktorý im Mikuláš odovzdá priamo v múzeu.

Počet lístkov aj balíčkov je však obmedzený, preto je nutné zaobstarať si ich online vopred do 27. 11. 2023. Nebude možné kúpiť ich vo vlaku či v múzeu.

Lístok na vlak a do Múzea dopravy na linku https://pmza.sk/produkt/mikulas-v-muzeu-dopravy-spiatocny-cestovny-listok/

Balík za 10 eur na linku: https://pmza.sk/produkt/mikulas-v-muzeu-dopravy-velky-balicek/

Balík za 5 eur na linku: https://pmza.sk/produkt/mikulas-v-muzeu-dopravy-maly-balicek/

Cestovný poriadok:

Odchody vlakov:

Žilina                          odchod 15.25

Žilina -Záriečie         odchod 15.30

Žilina- Solinky          odchod 15.35

Bytčica                       odchod 15.38

Lietavská Lúčka       odchod 15.42

Rajecké Teplice        príchod 16.00

 

Rajecké Teplice          odchod 17.45

Lietavská Lúčka         odchod 18.03

Bytčica                         odchod 18.07

Žilina-Solinky             odchod 18.11

Žilina-Záriečie            odchod 18.16

Žilina                            príchod 18.20

Plagát v plnej veľkosti TU

 

 

 

Scroll to Top