The War To End All Wars – The Movie

Považské múzeum sa zapojilo do celosvetového projektu „History Rocks“ a pri príležitosti 105. výročia ukončenia prvej svetovej vojny bude 11. 11. o 15.00 v sále Sobášneho paláca v Bytči premietať film „The War To End All Wars – The Movie“ so slovenskými titulkami. „Naše múzeum je jedno z troch múzeí na Slovensku, ktoré sa do tohto projektu zapojilo. Film v slovenskom preklade s názvom Vojna, ktorý ukončí všetky vojny prináša nezvyčajné spojenie histórie a menšinového žánru hudby, ktorý chce poukázať na hrôzy vojny aktuálne aj dnes,“ priblížil riaditeľ Považského múzea Michal Jurecký.

Záujemcovia prídu na prehliadku krásneho renesančného priestoru a na záver si užijú premiéru animovaného filmu s piesňami známej heavy metalovej skupiny Sabaton. Film sa bude počas jedného týždňa premietať vo viac ako 120 múzeách v 29 krajinách po celom svete.

Vstupné je ako na bežnú prehliadku: základné 4 eurá, zľavnené 2 eurá. Lístky bude možné kúpiť priamo na mieste. Premietanie nie je vhodné pre deti do 12 rokov.

Viac informácií nájdu záujemcovia na: https://lnk.sk/pk05  

V plnej kvalite TU

 

Scroll to Top